Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 sjove plakater, som du kan forære til studenten

Der er mange forskellige typer af plakater, der egner sig som en gave til en studerende. Der er mange at vælge mellem, og du bør tage udgangspunkt i studentens personlige interesser og smag, så han eller hun får en personlig plakat, de rent faktisk har lyst til at hænge op. Det kunne eksempelvis være en plakat med et motiverende citat. Her får du tre bud på plakater til studenten.

1: En plakat med et motiverende citat

Motiverende plakater er en god gave til en studerende, der har brug for lidt ekstra støtte og opmuntring, når de skal fortsætte deres uddannelse. Citater som "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams" eller "Believe you can and you're halfway there" er en påmindelse om at fortsætte med at tro på sig selv og sine evner.

Budskaberne hjælper den studerende med at holde fast i sine mål og fortsætte med at arbejde hårdt, selvom det er udfordrende. Der er mange forskellige designs og stilarter, som du kan vælge imellem. Du kan også vælge en sjov plakat, som har et humoristisk budskab, hvis det ikke skal blive alt for seriøst.

2: Reproduktion af et berømt maleri

Kunstreproduktioner er en perfekt gave til en studerende, hvis vedkommende interesserer sig for kunst og æstetik. En reproduktion af et berømt maleri giver samtidig studenten mulighed for at lære om kunsthistorie, og det er især en god gave til en person, der interesserer sig for kunst.

Der er mange muligheder, og du kan vælge alt fra de helt store kunstnere som Van Gogh, Edvard Munch eller Picasso. Når alt kommer til alt, så handler det om at vælge en plakat, som du tror, at den studerende vil blive glad for, og derfor bør du overveje hans eller hendes personlige smag, før du vælger et billede.

3: En personlig studenterplakat

Du kan også vælge en personlig studenterplakat, som bliver designet til anledningen. Her kan du enten vælge selv at give dig i kast med at designe en plakat, eller du kan tage udgangspunkt i en skabelon, hvor du blot skal indtaste de korrekte informationer, så du ender med en personlig plakat, der er skræddersyet til studenten.