Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 citatplakater med et sjovt budskab der kan hænge hvor som helst

Der ses i dag en tendens i de danske hjem. Og det er sikkert også en, som du selv kender til, og som du måske allerede gør brug af. Her er der selvfølgelig tale om de mange flotte, sjove og betænksomme plakater, der hænges rundt omkring i de mange danske rum lige fra stuen til badeværelset. Her er der nemlig til forskel fra så meget andet kunst og pynt tale om noget, der er let at skifte ud i – og så er det endda også billigt.

Er det noget, du nikker genkendende til? Så er der især 3 plakater med sjove budskaber, du sikkert har set gå igen i flere hjem. Vil du vide hvilke? Så læs med lige her nedenunder.

Dialægt-plakaterne som der i dag findes alle steder både i privaten og på jobbet

For det første er der de efterhånden meget populære Dialægt plakater. Det er dem, der via 9 korte udsagn beskriver, hvordan det er at bestride for eksempel et job, at være en gamer eller have en anden hobby, som der forefindes nogle forskellige definitioner og budskaber inden for.

Det er sådanne, som der er mange, der kan grine af, netop fordi de kan nikke genkendende til de til tider pinligheder, der er en del af deres hverdag. Disse kan for eksempel hænges op på et kontor, hvor der netop arbejdes med citaterne på plakaten.

De grafiske motiver som gør det sjovt med ordspil

Derudover er der også de grafiske motiver, der kan have to forskellige betydninger. Det kan for eksempel være en plakat af nogle lækre kirsebær med pålyden ’If you only knew how much, I cherry’sh you’. Eller hvad med ’Nutella jeg til 3, og så finder jeg en ske’. Her er der således tale om ord, der via ordlyden kan sættes ind i andre sætninger, og det er også noget, der kan frem til masser af latter og fornøjelige udsagn.

Disse kunne hænge i for eksempel en gang eller et rum, der synes mere relevant for det enkelte motiv. Er det for eksempel kirsebær, der er tale om, er en sådan plakat perfekt til et køkken, hvor der også er plads til at have et lille glimt i øjet.

Med citatplakater vil genkendelighed skabe glæde

Du bør sidst men ikke mindst også tage et kig på de gængse citatplakater. Det er disse, der indeholder kendte og elskede citater fra for eksempel film, musik eller andet, som vi alle kender til.

Det er dem, der er en del af vores kultur, og derfor er det også dem, vi sætter pris og har et eller andet forhold til. Det kan for eksempel være et af de kendte ’Egon-citater’ fra Olsen Banden som for eksempel, ’Jeg er omgivet af hundehoveder, hængerøve og slapsvanse…’ og så videre.

Det er sådanne sætninger, de fleste af os selv er i stand til at færdiggøre på grund af den kendte klang. Og netop genkendeligheden vil også skabe glæde.