Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 konkrete ideer til hvilke plakater du kan hænge op i soveværelset

Ser væggene i dit soveværelse lidt for bare ud? Der er mange måder at give dit værelse liv og stil på. En nem og billig måde er med plakater. Med plakater får dit værelse farve, personlighed og æstetik.

Men der findes mange forskellige slags plakater og motiver, og det kan være svært at vide, hvilken stil man skal gå efter. Så her er en guide der vil hjælpe dig til at finde ud af, hvilken plakat dit soveværelse mangler.

Find mere inspiration til valg af plakat ved at klikke her.

Til den barnlige sjæl

Bring noget humor ind på værelset med sjove plakater. Om det så er dyr eller sjove citater, er det en god måde at skabe et rart sted at være. Vælg en plakat med mange farver og indram det i en flot ramme. Et soveværelse med humoristiske plakater bliver et uformelt og indbydende værelse.

Disse plakater passer for eksempel perfekt til børneværelset. Hæng noget sjovt op dit barn kan kigge på og find dermed vægpynt, der ikke kun er dekorativt men også opfordrer til leg og brug af fantasi. Til børneværelset er pastelfarvede plakater et flot valg.

Men de sjove plakater er ikke kun til børneværelset. Hvis din indretning tillader det, kan de sagtens også pryde væggene på dit voksne soveværelse.

Til det rustikke soveværelse

Det er ikke kun teenagere, der kan hænge en plakat op af sit yndlingsband. Alt efter din indretning kan det sagtens pynte på dit voksne soveværelse at hænge dine idoler op på væggen.

Netop disse plakater er de mest personlige, da de fortæller meget om, hvem netop du er, og hvad du kan lide. Måske er det et rockband eller din yndlingsfilm? Plakaterne skaber et værelse, hvor du kan være omringet af dine interesser.

Disse plakater er perfekte til dig, der har en mere rustik eller retro indretning.

Til minimalisten

Er du stor fan af det hvide og enkle design? En diskret måde at bringe lidt farve ind i soveværelset på er med æstetiske nærbilleder af planter.

Særligt plakater med bregner og monsteraer er gode, da de enkle linjer i bladene passer perfekt ind i dit minimalistiske soveværelse. Planter er desuden med til at skabe en fredelig og indbydende atmosfære.

Hvis du foretrækker blomster, passer fotoer af liljer eller lavendel også godt ind i den enkle indretning.

Find ideer til flere gode og sjove plakater her.